Disclamer


Disclaimer voor alle consulten en behandelingen door medium Brigitta gegeven.
Indien u onder behandeling bent van een arts, is die behandeling absoluut leidend. In geen geval neemt het medium Brigitta de verantwoordelijkheid voor uw medische, psychologische of psychiatrische behandeling en in geen geval is Medium Brigitta aansprakelijk voor uw (verdere) medische behandeling.

Medium Brigitta is geen arts en zal / mag dan ook geen diagnose stellen en / of u een medische behandeling voorschrijven. U blijft zelf verantwoordelijk voor uw gezondheid en de navolging van het advies van uw behandelend arts.

Een persoonlijk consult kan problemen van medische, psychologische of psychiatrische beïnvloeden een cliënt dient zich daar bewust van te zijn. Bovendien is de cliënt zelf verantwoordelijk voor de interpretatie van de inhoud van persoonlijk consult.

Een consult vervangt de reguliere geneeskunde c.q. hulpverlening niet.

Tijdens een persoonlijk/ mediamiek consult kan het medium Brigitta gebruikmaken van verschillende werkvormen/methoden, zoals contact zoeken met overledene(n), psychometrie met behulp van foto/voorwerp, persoonlijk consult /aura reading en/of ondersteuning door middel van bijvoorbeeld kaarten.

Het verloop van een mediamiek consult is afhankelijk van verschillende factoren en wordt beschouwd als een soort experiment. Het medium doet geen toekomstvoorspellingen, maar probeert mogelijkheden en potenties aan te geven.

Er kan geen garantie over de resultaten van de consulten/behandelingen worden gegeven en er kunnen geen claims over worden gemaakt.

De keuze of beslissing die naar aanleiding van een consult wordt gemaakt ligt geheel ter verantwoording van de cliënt zelf.

Medium Brigitta wijst iedere vorm van aansprakelijkheid af die betrekking hebben op alle consulten en behandelingen die gegeven worden.

Door het aangaan van een consult en/of behandeling, gaat de cliënt akkoord met de in deze disclaimer opgenomen voorwaarden.

Alvorens een consult of behandeling dient u ook deze voorwaarden in acht te nemen en er van bewust te zijn.