Mediamiek Consult


Een mediamiek consult is een sessie waarin er contact wordt gemaakt met een overleden dierbare/ dierbaren. Een medium is instaat contact te leggen met overleden dierbaren in de Spirituele wereld. Wanneer je komt te overlijden blijft je fysieke lichaam achter, maar je ziel,   ( je ware ik),de essentie van wie je bent leeft voort in een andere dimensie. Het doel van zo’n consult is, het leveren van informatie die voor de clïent wordt herkend, dat er ook daad werkelijk met die ene specifieke overleden dierbare wordt gecommuniceerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan informatie over de persoonlijkheid en/of het uiterlijk van de overleden dierbare, diens werk, familie/gezin, hobby’s, gedrag en, herinneringen uit het leven van die persoon, etc. En het leveren van “bewijs” dat er leven is na de fysieke dood. Staan centraal. Het consult wordt afgesloten met een boodschap of een advies voor jou.  Een mediamiek consult kan emotioneel zijn maar kan ook veel troost bieden voor de na bestaanden.Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is zomer-wolken.jpg

Wat belangrijk is om te weten, is dat het in principe niet aan de mensen hier, nog de cliënt nog het medium bepaalt welke overleden dierbare zich aandient tijdens een mediamiek consult “De Spirituele wereld” bepaald.
Mocht je een mediamiek consult overwegen, dan is het goed je te realiseren dat het tijdens een mediamiek consult het niet zo is dat je als het ware een 1-op-1-gesprekje met je overleden dierbare kunt maken, alsof je een telefoongesprek zou voeren. Het vergt veel energie voor de overleden dierbare om het medium duidelijk te maken wat hij/ zij bedoelt, en vergt veel energie, deskundigheid en vaardigheid van het medium om de informatie zo correct en zuiver mogelijk te interpreteren. Indien je een specifieke vraag hebt kan het medium proberen deze beantwoord te krijgen, maar garanties daaromtrent kunnen, gezien de complexe aard van deze vorm van communicatie, helaas nooit gegeven worden.

Mediamiek consult
Duur: 45 minuten
Tarief: € 70,00
Contant betalen s.v.p.

Share